Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πρωί στη δουλειά

Πρωί στη δουλειά.Περίμενα να φύγουν οι ενοχλητικοί κουτσομπόληδες, που περνάνε δήθεν τυχαία για να κατασκοπεύσουν, για να ανοίξω το fb.
Χθες μετά την αναπάντεχη συνάντηση και τα σοκαριστικά νέα μόλις μπήκα σπίτι πήγα κατευθείαν στον υπολογιστή.Όμως δεν φόρτωνε καμία σελίδα."Λάρα δεν πιστεύω να έφαγες πάλι τα καλώδια!", είπα στη γάτα που κοίταζε αδιάφορα.Τσεκάρω το μόντεμ, τα καλώδια όλα ήταν στη θέση τους.Μετά σκέφτηκα οτι λόγω κακού υπολογισμού εξόδων είχα αφήσει το τηλέφωνο απλήρωτο...για δεύτερο μήνα.Πάτησα το redial στο ασύρματο και άκουσα το μήνυμα που έλεγε οτι έχει γίνει φραγή εισερχομένων.Γαμώτο!Τώρα που ήθελα να μπω για να δω το προφίλ του Γιώργου;Δεν μπορούσαν να το κόψουν την επόμενη μέρα;

Έπειτα απο δεκάδες συζητήσεις με τις φίλες μου και άλλα τόσα τηλεφωνήματα με είχαν πείσει να μην ξαναμπώ στο προφίλ του.Όμως τώρα είχα άλλους λόγους να θέλω να δω τι παίζει. Ήθελα τόσο πολύ να δω τι γινόταν που εφτασα στη δουλειά σχεδόν πριν απο όλους.Κάποιοι έξυπνοι σχολίασαν το γεγονός...
Τώρα που έμεινα μόνη μου ήταν ευκαιρία.Άνοιξα το προφίλ μου και τον έψαξα στους φίλους, μετά βαρέθηκα και πάτησα κατευθείαν το όνομα του.Χχμμμ μάλιστα!Αυτό δεν περίμενα να το δω.Με έχει διαγράψει απο τους φίλους του!Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν η φωτογραφία του με την νέα κατάκτηση.Μία απο αυτές τις φωτογραφίες ζευγαριών που μπαίνουν για να δηλώσουν οτι είναι μαζί.Ίδια φωτογραφία στα προφίλ και των δύο, λες και τώρα έγιναν ένα άτομο.
Πήρα επειγόντως την Χρύσα.Δεν απαντάει στο κινητό της.Αμέσως πήρα την Κατερίνα κι αφού της διηγήθηκα τι είχε γίνει χθες της είπα και για το fb.
"Δεν το πιστεύω οτι με έσβησε.Έχει τους συμμαθητές του απο το νηπιαγωγείο στους φίλους του και εμένα με έσβησε;"
"Παράτα τον, μην ασχολείσαι άλλο μαζί του", είπε θυμωμένα η Κατερίνα."Σιγά τον βλάκα που μόλις βρήκε καινούρια γκόμενα σε διαγράφει λες και θα του χαλάσεις τη σχέση.Και μετά σε καλεί και στο γάμο τους."
"Τι πιθανότητες υπάρχουν να τον έβαλε η κοπέλα του να με σβήσει;"
"Ελάχιστες εως καμία.Που ήξερε οτι είχατε σχέση;"
"Δίκιο έχεις.;Άρα αυτός είναι ο κομπλεξικός και όχι η κοπέλα".
"Εκτός..."
"Τι;"
"Εκτός κι αν τα είχε μαζί της απο πριν χωρίσετε".
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.Λες;Σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισα να φαντάζομαι τους δυο τους σε κρυφά ραντεβου να γελάνε με την χαζή Μαρίνα που δεν τους είχε καταλάβει.
"Δεν το πιστεύω οτι έβγαινε με άλλη όσο είμασταν μαζί.Δεν το πιστεύω οτι με διέγραψε για μια σαχλή γκόμενα."
Κοίταξα μπροστά μου πάνω απο την οθόνη του υπολογιστή και είδα να με κοιτάνε με τρόπο απο τα 2 απέναντι γραφεία.Πάνω στα νεύρα μου είχα ξεχαστεί και μιλούσα πιο δυνατά.
"Δεν το πιστεύω οτι έβγαινε με άλλη", ψιθύρισα τελικά στο τηλέφωνο και κρύφτηκα πίσω απο την οθόνη.
"Μαρίνα, μία υπόθεση έκανα", είπε η Κατερίνα προσπαθώντας να μαζέψει την φαντασία μου που οργίαζε.
Έκλεισα το τηλέφωνο λόγω μεγάλης κίνησης γύρω μου.Έκλεισα και το fb.
Ο ηλίθιος!Δεν άξιζε να είμαι μαζί του έτσι κι αλλιώς.Δεν θα πέσω σε κατάθλιψη για πάρτη του, ούτε θα γίνω υστερική απο τα νεύρα γεμάτη υποψίες για πιθανό κεράτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου